dijous, 31 de juliol del 2008

EXTREMADURA NO LLEGEIX

Es veu que s'ha muntat un sidral d'aquests macos perquè els estremenys tenen la pell moooolt fina. Un regidor de Torredembara s'ha fet ressò al seu bloc d'una campanya d'una pàgina web instant a ajudar els infants d'Extremadura (amb ironia). I ja està, ja s'ha liat, ja ha sortit la crosta nacionalista (espanyola) a muntar pollastres.
http://dbalears.cat/actualitat/Ara/el-candidat-d-icv-euia-per-tarragona-en-les-generals-insta-en-el-seu-blog-a-apadrinar-els-al-lots-d-extremadura.html

http://www.avui.cat/article/mon_politica/37173/una/falsa/campanya/indigna/politics/extremenys.html

Però en allò que no han reparat és en el fet que tot es produeix perquè Extremadura és la comunitat on menys és llegeix. Aquesta notícia, publicada per El País, no ha ofès gens al govern extremeny, ans al contrari, quan més adotzenats estiguin els seus ciutadans, més fàcilment els manipularan.

http://www.elpais.com/articulo/cultura/madrilenos/leen/Espana/extremenos/elpepusoc/20080730elpepucul_4/Tes

I qui parla excel·lentment (un cop més) de manipulació, és l'Iu Forn, en el seu darrer article, que se centra una altra vegada en Tele 5, la cadena que tothom hauria de boicotejar...
http://paper.avui.cat/article/opinio/134784/manipula/tele/la/informacio.html

Això sí, aquest mes d'agost no deixeu de llegir, la proposta de El Gall és aquesta que recull l'avui, de nou en paraules de David Castillo.

http://paper.avui.cat/article/cultura/134862/jueus/nova/york.html

Au idò, bona cacera.